kontakt@cimentart.si
+386 40216770

Mikrobeton AQUA

Microcement | Smooth cement > Mikrobeton AQUA

Mikrobeton
AQUA

iCem Aqua Microconcrete proizvajalca CimentArt je prvi ultra tanek mikrobeton na trgu, pripravljen za uporabo in 100% vodotesen. Je mikrobeton, sestavljen iz mineralov, polimerov, agregatov, smol, pigmentov in posebnih vodoodpornih dodatkov.

Zahvaljujoč razvoju nanotehnološke industrije in našemu oddelku za raziskave in razvoj ter poskusom, ki temeljijo na naših izkušnjah več kot 8 let, je CimentArt Microcement SL uspel razviti prvi in ​​edini VODOODPOREN mikrobeton na trgu.

Njegova uporaba poteka hitro in enostavno. Nanaša se lahko na notranje in zunanje stene in tla na neskončno število nosilcev, kot so: mavčne plošče, mavec, barve, cement, keramika, ploščice, marmor, granit, porcelan, les itd. Na voljo v široki paleti barv, s popolnoma gladko površino, v sijaju, satenu in mat.

S CimentArt iCem AQUA Microconcrete bo dosegel finiš naravnega glajenja mikrobetona, 100% vodoodporen, z veliko trdoto, brez potrebe po izkušnjah pri nanašanju in brez potrebe po strojih, orodjih ali posodah za mešanje, z enim samim izdelkom in v eni sami posodi. .

Z mikrobetonom CimentArt iCem AQUA se poslovimo od problema madežev vlage, ki nastanejo zaradi prask ali udarcev, ali ob stikih odtoka ali med stikom mikrocementa s ploščicami.

Ta izjemno tanek mikrobeton, pripravljen za uporabo, je 100 % vodoodporen in ima enako trdoto in zmogljivost kot kateri koli tradicionalni mikrobeton, z veliko odpornostjo proti obrabi in abraziji.

Nanos na kakršno koli podlago, ki je urejena, ne glede na to, ali je vpojna ali ne. Hiter nanos z gladkimi mikrobetonskimi učinki od 0,5 mm. Enostaven nanos, brez veliko izkušenj.

CimentArt iCem Aqua Microconcrete spada v družino izdelkov iCem (Innovation Cement), niz mikrocementov, pripravljenih za uporabo, ki jih je razvil CimentArt. Omogočajo izvedbo hitrih in čistih del z odličnimi lepotnimi zaključki brez potrebe po bogatih izkušnjah pri nanašanju tovrstnih izdelkov.

Akvamarin mikrobeton
Akvamarin mikrobeton
Mikrobeton iz peska
Mikrobeton iz peska
Bazaltni mikrobeton
Bazaltni mikrobeton
Mikrobeton Kaki
Mikrobeton Kaki
Svetlo modri mikrobeton
Svetlo modri mikrobeton
Sivi mikrobeton
Sivi mikrobeton
Sedef mikrobeton
Sedef mikrobeton
Orehi Mikrobeton
Orehi Mikrobeton
Mikrobeton Orchid
Mikrobeton Orchid
Mikrobeton iz skrilavca
Mikrobeton iz skrilavca
Platinasti mikrobeton
Platinasti mikrobeton
Svileni mikrobeton
Svileni mikrobeton

Končna obdelava mikrocementa in ločljivost zaslona lahko povzročita, da so prikazane barve ob nanosu drugačne.

Zaključki in kje uporabiti?

Primerjajte in poiščite idealen CimentArt Microcement za vaše projekte:

  • Mikrocement
  • Homogena/konsistentna barva
  • Barvne različice
  • Gladka tekstura
  • Srednje gladka tekstura
  • Groba tekstura
  • Kamnita tekstura (groba in z vzorcem skrilavca)
  • Uporaba v zaprtih prostorih
  • Prhe in prostori, ki sprejemajo vodo
  • Uporaba zunanjih sten
  • Zunanja tla Uporaba

Naša jamstva

Cimentart izjavlja, da ima njegov Microcement garancijo v naslednjih situacijah, v kolikor se upoštevajo norme uporabe in sledijo tehnični listi s knjigo:

  • Brez garancije za razpoke. NIKOLI NE POKA. Če se kadarkoli na našem mikrocementu pojavi razpoka, bo to vedno pomenilo, da se je površina, na katero smo nanesli mikrocement, zlomila ali počila.
  • Garancija glede spoštovanja. Zagotavljamo, da se naš mikrocement ne lušči ali odkruši s površine, kjer je bil nanesen.
  • Ni garancije za razbarvanje. Zagotavljamo, da naš mikrocement sčasoma ne bo razbarval ali spreminjal barve, tudi če ga uporabljamo na prostem.

Za več garancij ali posvetov kliknite tukaj.

Ta garancija ne krije razpok, luščenja ali lomljenja površin, ki so posledica strukturnih premikov ali posedanja gradnje, poplav ali prask na površini.

METODE DELA

Metode, ki jih je CimentArt razvil za uporabo našega mikrocementa, se skozi čas niso spremenile.

SPECIALIZIRANA POVRŠINA

Izvedite več o naših izdelkih, strokovnjaki vam bodo svetovali glede ustreznih površin za vaš projekt.

HITROST STORITVE

Smo proizvajalci mikrocementov in imamo vedno zalogo materiala v naših obratih.