kontakt@cimentart.si
+386 40216770

Mikrocement Jamstva družbe CimentArt

Microcement | Smooth cement > Mikrocement Jamstva družbe CimentArt

Mikrocement
Jamstva družbe CimentArt

CimentArt Microcement SL izjavlja, da ima izdelek garancijo za eno leto po koncu uporabe v skladu z zakonom 38/1999 z dne 5. novembra 1999 o upravljanju stavb v naslednjih treh primerih, če so izpolnjena navodila iz tehničnih listov in veljavni predpisi:

Brez jamstva za razpoke

Mikrocement CimentArt se nikoli ne zlomi. Če se na površini našega mikrocementa kdaj pojavi prelom, je to vedno zato, ker se je prelomila površina, na kateri je bil nanesen.


Garancija upoštevanja

Zagotavljamo, da se mikrocement CimentArt ne odlušči ali odlomi s površine, na katero je bil nanesen.


Garancija za razbarvanje

Zagotavljamo, da mikrocement CimentArt sčasoma v notranjosti ne spremeni barve ali vidnih sprememb barve. Na prostem zagotavljamo, da se barve v naši paleti svetlih barv ne spremenijo, ne priporočamo pa uporabe srednje intenzivnih ali intenzivnih barv, ker lahko nanje sčasoma vplivajo atmosferski dejavniki.

* To jamstvo ne krije strukturnih premikov ali posedanja stavbe, ki povzročajo razpoke, luščenje ali lomljenje nosilcev, na katerih je nameščena, kapilarne vlage, udarcev, poplav, pohištva, ki poškoduje tlakovec, ali prask ali razpok na površini zaradi nepravilnega pohištva.


Garancija za prijavo

Končno jamstvo bo zagotovilo podjetje, ki opravi prijavo. To jamstvo ureja zakonodaja evropskega normativnega prava za dekorativne premaze.

CimentArt Microcement SL je distributer mikrocementa in drugih povezanih izdelkov, ni podjetje za uporabo mikrocementa, zato v nobenem primeru ne more prevzeti odgovornosti za aplikacije, ki jih izvajajo strokovnjaki ali zunanja podjetja, ki kupujejo naše izdelke.

Strokovnjaki morajo naše izdelke uporabljati brez odstopanj od naših delovnih metod.

Za podrobnejše informacije o naših sistemih za nanašanje lahko obiščete našo spletno stran www. grupocimentart. com in prenesete priročnik za uporabo površin, delovne metode in tehnične liste za vsak izdelek.


Jamstvo za pošiljke

V skladu z direktivo 67/548 CE in normativom CE 1272/2008 naši izdelki niso opredeljeni kot nevarni na področju prevoza (razen laka SB).

CimentArt Microcement SL najema zunanja prevozna podjetja in v ta najem vključuje zavarovanje za vsako pošiljko. V istem trenutku, ko naši izdelki odidejo na stranko, sta za pridobljene in poslane izdelke odgovorna prevozno podjetje in končna stranka. Ko so izdelki dostavljeni na naslov končnega kupca, je ta dolžan še isti trenutek preveriti, ali je pošiljka v skladu z računom in naročilom, ki ga je poslal družbi CimentArt. Ko stranka podpiše, da je prejem izdelkov v redu, se ne sprejmejo nobeni zahtevki.


Jamstvo za mikrocement, ki se uporablja na mokrih ali kapilarnih nosilcih

Mikrocementa ni mogoče uporabiti na podlagah, ki:

  • Imajo vlažnost nad 6 %.
  • Imajo kapilarno vlažnost ali
  • na sveže izdelanih mavčnih ali cementnih podlagah.

Na vsakem pločniku ali steni, izdelani z izdelki na osnovi cementa, mavca, kitov, lepilnega cementa, enoplastne malte za fasade, betona, samonivelirnega cementa itd. , morate počakati dovolj časa, da se strdi in posuši (običajno 4 do 8 tednov, odvisno od vrste izdelka, debeline plasti, prezračevanja, vlažnosti in temperature okolja.

V nobenem primeru ne uporabljajte mikrocementa v bazenih, rezervoarjih, jacuzziju (prostorih, kjer se zadržuje voda).

Podjetje CimentArt ne zagotavlja jamstva v primerih, ko pred nanosom mikrocementa ni bilo počakano dovolj časa za sušenje nosilcev ali ni bila ustrezno obdelana kapilarna vlažnost. Ta območja z vlažno podlago ali kapilarno vlago povzročajo: mikrocement ne doseže maksimalne trdnosti, madeži se izločajo, vplivajo na zaključek lakov, spreminjajo barve in se celo luščijo z mikrocementa.


Vodoodporna jamstva

Na površinah, ki so izpostavljene vodi, kot so tuši, kuhinjski ali kopalniški pulti, kadi, umivalniki, terase itd. , poskrbite, da so nakloni dobro narejeni in da ni luž ali površin, na katerih se zadržuje voda.

CimentArt Microcement SL ponuja izdelke linije AQUA (vodoodporni mikrocement 100% pripravljen za uporabo) popolno vodoodporno garancijo na območjih, ki so izpostavljena vodi (kot tisti, ki so opisani v zgornjem odstavku).

Tradicionalnega dvokomponentnega mikrotrdega cementa na teh območjih ne smete uporabljati.


Garancija proti zdrsu

Zagotavljamo, da so naši sistemi nedrseči, saj z mikrokroglicami CimentArt dosegajo certifikat C3 (najvišja stopnja nedrsečnosti).

Certifikat proti zdrsu C3


Jamstvo kakovosti

Družba CimentArt je pridobila certifikat kakovosti na podlagi standardov UNE-EN-ISO 9001.

Certifikat kakovosti 9001


Jamstvo zavezanosti okolju

CimentArt je pridobil okoljski certifikat na podlagi standardov UNE-EN-ISO 14001.

14001 Certifikat kakovosti okolja


HOS

V podjetju CimentArt Microcement se zavedamo, da moramo zaščititi naš planet. Vsi naši izdelki ne presegajo dovoljenih emisij (hlapnih organskih spojin ali HOS, ki so odgovorne za uničevanje ozonskega plašča v ozračju) v skladu s predpisi Evropske skupnosti.