kontakt@cimentart.si
+386 40216770

Terms of sale

Microcement | Smooth cement > Terms of sale

Pogoji prodaje

rev 24-05-20

Naročila

1. Ko kupec opravi nakup, dokončno potrdi svoje naročilo in preveri njegove podatke, skupni znesek in stroške dostave ter sprejme pogoje prodaje.

2. V trenutku, ko stranka potrdi svoje naročilo in se preveri plačilo, družba CimentArt Microcement SL takoj izda potrdilo o prejemu ali račun, ki ga pošlje po elektronski pošti. Pogodba bo torej sklenjena, ko bo potrjeno plačilo stranke družbi CimentArt Microcement SL.


Razpoložljivost izdelkov

3. Vsa naročila so odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Če je stranka oddala naročilo in izdelek ni na voljo, jo bomo o tem nemudoma obvestili. Znesek zaračunanega in neodposlanega artikla bo povrnjen z istim plačilnim sredstvom, ki je bilo uporabljeno pri nakupu, ali zamenjan z drugim artiklom podobnih lastnosti (po izbiri stranke) v najkrajšem možnem času.


Pravica do zavrnitve naročila

4. Družba CimentArt Microcement SL ima pravico zavrniti naročilo v naslednjih okoliščinah:

1.pomanjkanje razpoložljivosti, kot je navedeno v prejšnjem razdelku,

2. Ko varnostni sistemi pokažejo, da je naročilo morda goljufivo,

3. Če je stranka mladoletna.


Cene izdelkov

5. Cena izdelkov je ustrezno navedena v splošnih cenikih družbe CimentArt Microcement SL ali v poslanih ponudbah in bo vedno navedena na računu. Te cene veljajo v času naročila.

6. Cene izdelkov v naših cenikih ne vključujejo stroškov dostave, ki bodo stranki sporočeni na računu ali v predračunu, ti stroški dostave pa bodo vedno prikazani na računu.

Cena pošiljanja se izračuna na podlagi kupljenih izdelkov (vrednost izdelka, vrsta izdelka in količina), izbranega dostavnega podjetja za pošiljanje in geografskega območja, kamor je treba izdelke poslati.

7. Vse cene so navedene v evrih (€) ali v lokalni valuti in ne vsebujejo pripadajočega DDV.


Dostave

8. Dostava izdelkov bo opravljena v običajnem delovnem času na naslov, ki ga stranka navede ob oddaji naročila, po potrditvi plačila.

9. Če stranka ni dosegljiva za prevzem pošiljke (in odvisno od ladjarja), bo naročilo vrnjeno v skladišče ali pisarno ladjarja, tako da bo lahko osebno prevzela svoje naročilo. Druga možnost je, da prevoznik ponovno poskuša dostaviti vaše naročilo. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da bo dostava opravljena v najkrajšem možnem času. Vendar ne bomo odgovorni za izgubo ali zamudo vašega naročila iz razlogov, na katere nimamo vpliva.

10. Prevozna podjetja v nobenem primeru niso dolžna dostaviti izdelkov na dvignjenih tleh in/ali naročiti blaga na mestih, namenjenih za skladiščenje. Dostava bo vedno potekala na ravni ulice.

11. Če je embalaža ob dostavi poškodovana, mora kupec odpreti paket v prisotnosti prevoznika in preveriti stanje predmetov. V primeru poškodb predmetov jih mora kupec podrobno navesti na dobavnici, ki podjetju ostane po podpisu, bodisi v fizični ali digitalni obliki. Prav tako fotografirajte poškodovane predmete. Potem se obrnite na družbo CimentArt Microcement SL po telefonu +34 682 472 886 ali e-pošti logistica@grupocimentart. com in sporočite, kaj se je zgodilo.

V tem primeru bo družba CimentArt Microcement SL brezplačno zamenjala izdelke, ki so bili poškodovani ali izgubljeni v pošiljki, če so izpolnjeni naslednji pogoji:

1. Da je dostavo opravil prevoznik, ki ga je izbral CimentArt Microcement SL.

2. Da kupec v 72 urah po datumu dobave obvesti družbo CimentArt Microcement SL po zgoraj opisanih poteh o poškodbi ali izgubi.

3. Predložite fotografije, ki prikazujejo zahtevek, in potrdite, da je podrobno naveden v dobavnici prevoznega podjetja.


Splošni pogoji okoljskega upravljanja

12. Našo embalažo je mogoče 100-odstotno reciklirati. Kupec je odgovoren za recikliranje embalaže na za to določenih mestih. Prispevajte k zelenemu planetu.


Vračila in povračila

13. Stranka ima 14 dni časa za vračilo izdelkov. To obdobje se začne na dan prejema izdelka.

14. Izdelke je treba vrniti v originalni embalaži brez poškodb, skupaj z računom v zgoraj navedenem roku.

15. Če je vrnjen izdelek z barvo po meri, ki jo zahteva stranka in se razlikuje od naših standardnih barvnih lestvic na spletni strani www. grupocimentart. com, vračilo ni mogoče.

16. Na vseh naših paketih sta napisana datum serije in rok trajanja. Vračila materiala, ki poteče v 2 mesecih, ne sprejemamo.

17. V primeru vračila stroške pošiljanja vedno plača kupec.

18. Če želite vrniti izdelke, ravnajte, kot sledi:

1. Pošljite nam zahtevek za vračilo po elektronski pošti na naslov logistica@grupocimentart. com, priložite fotografije zabojnikov, ki jih želite vrniti, izdani račun in razlog za vračilo.

2. Ko prejmemo in odobrimo vašo zahtevo, nam pošljite blago. Naslov za pošiljanje je: CimentArt Microcement C / San ramón 153. Poštna številka: 03560 – El Campello (Alicante – Španija). Po opravljenem pregledu izdelka vam bomo povrnili denar.

3. Po prejemu in preverjanju, da je izdelek v dobrem stanju, v neodprti in originalni embalaži, bomo obdelali vračilo. Upoštevajte, da stroške povratnega pošiljanja krije stranka.

19. Kupec bo prejel račun s popravkom (ali dobropis vrednosti izdelkov na internem računu družbe CimentArt, če gre za našega distributerja, za uporabo pri prihodnjih nakupih), na katerem bo naveden povrnjeni izdelek. To bo storjeno po 15 dneh od prejema vrnjenih izdelkov v naše prostore, ko bo blago pregledano in v brezhibnem stanju, tako embalaža kot izdelek pa ne bosta odprta.

20. CimentArt Microcement SL je podjetje, ki distribuira mikrocement in njegove derivate. Ni podjetje za nanašanje mikrocementa, zato v nobenem primeru ne more biti odgovorno za celotna ali delna povračila, ki jih zahteva končni kupec ali podjetje za nanašanje, za nanašanje, ki ga ni opravilo naše podjetje.