kontakt@cimentart.si
+386 40216770
CimentArt
Notranji mikrocement
Zunanji mikrocement

Katera blagovna znamka mikrocementa je najboljša?

Microcement | Smooth cement > Resničnost > CimentArt > Katera blagovna znamka mikrocementa je najboljša?

Katera blagovna znamka mikrocementa je najboljša?

Posted by: CimentArt
Category: CimentArt, Notranji mikrocement, Zunanji mikrocement

Mikrocement ni izdelek, temveč pojem z nekaterimi opredeljenimi značilnostmi. To je dekorativni premaz brez fug, ki se uporablja na vseh površinah.

Zaradi nepoznavanja izdelka obstaja prepričanje, da so vsi mikrocementni materiali na trgu enaki, kar je napačno prepričanje. Tako kot pri vseh drugih izdelkih (les, keramika, cement, avtomobili, aluminij, ure. . . . ) je tudi v svetu mikrocementa veliko različnih lastnosti in seveda tudi veliko različnih cen.

Visokokakovostni izdelek ne zagotavlja nujno tudi visokokakovostnega dela, saj mora biti izdelek dober, čeprav je res, da mora biti izdelek dober; dobra mora biti tudi uporaba.

Zbirka elementov zagotavlja visoko kakovost del, estetiko in storitve.

Morda je kriza, obilica podjetij in strokovnjakov (zakonitih ali ne) ponujajo uporabo mikrocementa z uporabo nizkokakovostnih izdelkov, ki v nekaterih primerih niso niti mikrocement, ampak preprost cement, dodelan z voskom, zaradi česar so te aplikacije veliko cenejše, vendar z res slabimi rezultati.

Ko stranke to zahtevajo, jim rečejo, da je to normalno za mikrocement, in ker večina ljudi pozna mikrocement prek interneta in ker je na internetu nešteto lažnih podatkov, so stranke na koncu razočarane in ne želijo vedeti ničesar več o mikrocementu, čeprav se mikrocement v prvi vrsti nikoli ni uporabljal.

CimentArt je priznana blagovna znamka z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, ki poleg proizvodnje visokokakovostnih komponent skrbi tudi za strokovnjake za uporabo, ki uporabljajo njene izdelke, in zagotavlja, da so opravili tečaj usposabljanja, da bi zagotovili optimalne rezultate svojih del.