kontakt@cimentart.si
+386 40216770

O nas

Začetek
ideja do trenutnega projekta

Skupina CimentArt je podjetje, ki je nastalo zaradi sprememb modela in razvoja na področju gradnje in oblikovanja stavb ter napredka novih tehnologij na področju dekorativnih premazov. Zahvaljujoč veliki tehnični in človeški ekipi smo dosegli V teh letih, razviti izdelek, katerega tehnične in estetske lastnosti so na najvišji ravni tržnih standardov.

Konec leta 2009 smo začeli razvijati vsestranski izdelek z odličnimi lastnostmi, trdoto in lepoto.

Proizvodnjo mikrocementa CimentArt trenutno razvijamo v naši novi tovarni, kjer se vsi naši izdelki proizvajajo, pakirajo in označujejo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Danes se naš oddelek za raziskave in razvoj tudi pri izdelkih najvišje ravni vsak dan še naprej razvija, da bi izboljšal in dosegel nov napredek pri naših izdelkih in njihovi uporabi.

Začeli smo mednarodno širitev in smo trenutno prisotni na petih celinah prek delegacij, distributerjev in del, ki jih izvajamo v več kot 35 državah.

Naša organizacija

Skupina CimentArt Microcement Group se odziva na potrebe novega okolja, v katerem sta sposobnost upravljanja in vizija prihodnosti postali bistveni orodji za utrditev položaja najboljše skupine v sektorju.

Naša organizacija je sestavljena iz naslednje organizacijske sheme:

Alejandro Lloret · Vodja komercialne prodaje
André Ribeiro · Vodja mednarodne prodaje
Jaime Tomé · Komercialni direktor največjih podjetij
Ignacio García · Glavni finančni direktor
Sergio Franco · Promocija in trženje
Rita Ribeiro · Dobavitelji in logistika v tovarni
Javier Dalmao · Oddelek za tovarniško proizvodnjo
Juan Aranda · Vodja podjetja Grupo CimentArt

Naši objekti

Obrati Cimentart Microcement so zasnovani in razporejeni na različnih območjih, da bi našim strankam ob prejemu ponudili najvišjo možno raven kakovosti.