kontakt@cimentart.si
+386 40216770

Legal Notice

Pravno obvestilo

Identifikacijski podatki

V skladu z zakonom o informacijah iz člena 10 zakona 34/2002 z dne 11. julija 2002 o storitvah informacijske družbe in elektronskem poslovanju so v nadaljevanju navedene naslednje informacije: podjetje, ki je lastnik spletne domene www. cimentart. si, je CimentArt Microcement SL z naslovom C/ Dr. Pedro Herrero Nº5 – Cp. 03550 – San Juan de Alicante – Alicante, Španija. CIF. : B54519780. Družba, vpisana v trgovinski register Alicante, zvezek 3844, list 166, vpis 1, številka strani A144196. Kontaktni e-poštni naslov: info@grupocimentart.com

Intelektualna in industrijska lastnina

Zasnova tega spletnega mesta in njegove izvorne kode, kot tudi logotipi, blagovne znamke in drugi prepoznavni simboli, ki se pojavljajo na spletnem mestu, so last CimentArt Microcement S.L. in so zaščiteni z ustreznimi pravicami intelektualne in industrijske lastnine. Nepooblaščena uporaba informacij, vsebovanih na tej spletni strani, kot tudi škoda pravic intelektualne in industrijske lastnine CimentArt Microcement S.L., lahko povzroči izvajanje dejanj, ki pravno ustrezajo, in če se nadaljuje, odgovornosti, ki izhajajo iz teh pogoji uporabe.

Odgovornost za vsebino

CimentArt Microcement S.L. ne prevzema odgovornosti za zakonitost drugih spletnih mest tretjih oseb, od koder je spletno mesto dostopno. CimentArt Microcement S.L. niti ne prevzema odgovornosti za zakonitost drugih spletnih strani tretjih oseb, ki imajo morda povezave do naše spletne strani.

CimentArt Microcement S.L. si pridržuje pravico do sprememb na spletnem mestu brez predhodnega obvestila, z namenom, da posodobi svoje podatke, doda, spremeni, popravi ali izbriše objavljeno vsebino ali obliko spletnega mesta.

CimentArt Microcement S.L. ne prevzema odgovornosti za uporabo informacij, objavljenih na spletnem mestu, s strani tretjih oseb, niti za škodo ali gospodarsko izgubo, ki je posredno ali neposredno povzročena z uporabo teh informacij.

Pogoji uporabe spletne strani za uporabnike

Izrecno je prepovedana uporaba te spletne strani za namene škodovanja lastnini ali interesom CimentArt Microcement S.L. ali tretjih oseb, ali ki kakor koli preobremenijo, poškodujejo ali onemogočijo omrežje, strežnike in drugo računalniško opremo (strojna oprema) ali izdelke in aplikacije (programska oprema) CimentArt Microcement S.L. ali tretjih oseb.

V primeru, da je uporabnik vedel za povezana spletna mesta, ki se nanašajo na spletna mesta, ki vsebujejo nedovoljene škodljive informacije ali informacije, ki so v nasprotju z moralo ali vedenjem (pornografija, rasizem itd.), bi bili zelo veseli, če bi nas takoj obvestili.

Družbeni mediji

V trenutku, ko postanete oboževalec, sledilec ali analog našega podjetja z vidika naših različnih družbenih medijev in v kontekstu te obdelave podatkov, morate upoštevati, da samo CimentArt Microcement S.L. lahko preveri ali razbremeni vaše podatke na omejen način z določenim profilom. Kakršen koli popravek vaših podatkov ali omejitev informacij ali objav je treba opraviti prek konfiguracije vašega profila ali uporabnika na istem družbenem mediju. Privzeto zavestno:

a) Ravnanje z vašimi osebnimi podatki v tehnološkem okolju takšnega družbenega medija in v skladu s politiko zasebnosti:

Facebook http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf
Twitter http://twitter.com/privacy
Tuenti http://corporate.tuenti.com/es/privacy

b) Dostop podjetja CimentArt Microcement S.L. na podatke v vašem profilu ali biografiji, odvisno od konfiguracije, ki jo imate na posameznem družbenem mediju, bi bili ti bolj ali manj široki.

c) Da se lahko objavljene novice o naših dogodkih ali naš komentar prikažejo v vašem viru ali biografiji. A que las noticias publicadas sobre nuestros eventos, o nuestros commentarios pueda aparecer en tu muro o biografía.

d) Za razbremenitev komunikacij o naših izdelkih/dogodkih.

Če nas želite nehati spremljati, morate samo klikniti na možnost “unfollow”. Svoje pravice do dostopa, popravka, preklica in ugovora lahko kadar koli uporabite tako, da pišete, pošljete na zgornji naslov ali pošljete e-pošto na e-pošto CimentArt Microcement S.L.

Veljavno pravo

Veljavna zakonodaja v primeru sporov ali navzkrižij glede razlage pogojev, ki sestavljajo to pravno obvestilo, kot tudi za vse zadeve v zvezi s storitvami te spletne strani, bi bila španska zakonodaja.